Medlemsmøte 19. april

En smak av California
Kveldens foredrag tok oss med til California og ga smakebiter på hvordan historie, kultur og klima har preget vinproduksjonen der. Sigurd Sannan fortale oss hvordan det hele
startet og hvilke hendelser som har preget vinifikasjonen i den mest folkerike staten i USA. Han snakket også om hvilke druer som er de mest typiske og hvor de beste områdene for å lage vin er.

Vi smakte selvsagt på californisk vin!

Kveldens foredragsholder Sigurd Sannan
Kveldens aperitiff: Scar of the sea Topotero Vineyard 2021

Vi smakte på følgende viner

Scar of the Sea Topotero Vineyard 2021
Wente Morning Fog 2021
Sandhi 2021
Land of Saints 2021
Emeritus Vineyards Russian River Valley 2020
Black Stallion 2019
Beringer 2018

Kveldens meny

Kveite med erter, fennikel, pepperrot og dill
Stuttribbe BBQ, grillet pølse, maiskrem og coleslaw