Den 10. april holdt den danske vinhandleren Carlo Merolli foredrag i vinklubben. Temaet for kvelden var Nebbiolo og vi fikk smake følgende viner:
![](https://www.ganymedes.no/wp-content/uploads/2019/04/20190410_222036-1024x498.jpg)
Dagens meny var:
- «Vitello tonnato»: Roastbeef av kalv, parmesan, tunfiskmajones, sylteløk, kapers og ruccola
- «Brasato al Barolo»: Braisert entrecote, grønnsaker, potetpure og braiseringssjy
![](https://www.ganymedes.no/wp-content/uploads/2019/04/20190410_205557-1024x498.jpg)
![](https://www.ganymedes.no/wp-content/uploads/2019/04/20190410_204608-1024x498.jpg)
![](https://www.ganymedes.no/wp-content/uploads/2019/04/20190410_193757-1024x498.jpg)
![](http://www.ganymedes.no/wp-content/uploads/2019/04/20190410_212608-1-e1555140897244-498x1024.jpg)