Slik blir du enda bedre!

Medlemsmøtet den 15. mars 2017

Blindsmaking med Ingvild Tennfjord 15 mars 2017

Ingvild Tennfjord gav oss en reise inn bak kulissene, og hun delte med oss snarveiene og triksene for å løfte seg opp til neste nivå som blindsmaker. Her fikk både de erfarne brynt seg, og nybegynnerne verktøyene inn i et univers av duft og smak.

Følgende viner ble smakt:
(Varenummer fra vinmonopolet, navn på vin og årgang)
1551801 Charles de Fère Cuvée Jean-Louis Blanc de Blancs Brut
1342301 Kühling-Gillot Qvinterra Riesling Trocken 2015/2016
796301 Wente Morning Fog Chardonnay 2015
9359501 Schug Carneros Pinot Noir 2014/2015
260501 Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon 2014/2015
1020101 Agamium Colline Novaresi 2010

Kveldens to-retters meny bestod av:

And confit med gresskarrisotto

Hovedrett: And med gresskarrisotto og grønnsaker, servert med en stjerneanis saus

 

Gruyère ost

Ost: Gruyère med fikenmarmelade