Generalforsamling 2016

Generalforsamlingen ble gjennomført den 3. juni i speilsalen på Britannia Hotell.

Aftenen ble innledet med en tale til Ganymedes holdt av hotelldirektør Arne Marius Berg ved Britannia Hotel.

Hotelldirektøren Arne Marius Berg ved Britannia Hotel

Hotelldirektør Arne Marius Berg

«Generalforsamlingen var også presidentens aften, og denne gangen var tema en fem retters festmiddag med presidentens utvalgte viner».

Menyen på festmiddagen var:
– Laks carpaccio
– Foie gras terrine
– Hvit asparges suppe
– Okse ytrefilet
– Creme brulee

Laks carpaccio

Laks carpaccio

Foie gras terrine

Foie gras terrine

Hvit asparges suppe

Hvit asparges suppe

Okse ytrefilet

Okse ytrefilet

Creme brulee

Creme brulee

Følgende viner ble smakt:
A.D. Coutelas Louis Victor Fût de Chéne Brut
Duplessis Chablis Premier Cru Montmain 2013
Zind-Humbrecht Riesling Clos Häuserer 2014
Tissot Chardonnay Les Graviers 2014
Ch. Les Ormes Sorbet 2010
Il Poggione Brunello di Montalcino 2011
Von Hövel Scharzhofberg Riesling Auslese -33- 2011

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *