Gamay på granitt

Geir Øien gav oss en reise gjennom cruene i Beaujolais.

Geir Øien

Presentasjonen fra møtet kan sees her:  Gamay på granitt

Følgende viner ble smakt:
(Varenummer fra vinmonopolet, navn på vin og produsent )
9106401: Cremant de Bourgogne Charme BdB Extra Brut 2012
1097801: Fleurie 2013, Jean-Paul Brun
2907501: Fleurie 2014, Julien Sunier
5117601: Morgon Côte de Py 2013, Jean Foillard
2908701: Morgon 2014, Julien Sunier
5085201: Moulin-à-Vent La Rochelle 2010, Olivier Merlin

Kveldens to-retters meny bestod av
Forrett:
– Paté på andelever fra Vestfold, m/syltet løk, pistasje, frukt- og nøttebrød og syltede kantareller
Hovedrett:
– Lovisekylling m/sopprisotto, bakt gulrot og soya-noisette-sjy

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *