6. november ble det endelig avholdt Champagnesmaking i Trondheim Vinklubb Ganymedes. Jørund Leknes hadde valgt viner, Reidar Lyng fortalte historien om Champagne mens Kjartan Sarheim Anthun guidet oss gjennom kveldens syv viner.
![](https://www.ganymedes.no/wp-content/uploads/2019/11/20191106_222559-1024x510.jpg)
- Pierre Paillard «Les Parcelles» Extra Brut 2013/2014
- Charles Heidsieck Brut Reserve
- A D Coutelas Louis Victor Solera Brut NV
- Louis Roederer Blanc de Blancs 2011
- Olivier Horiot Rose de Saignee Brut Nature 2012
- Ulysse Collin Les Maillons Blanc de Noirs Extra Brut
- R L Legras St Vincent 2008 Blanc de Blancs Extra Brut
![Stekt blomkålkrem, blomkålkrem, avruga, rosiner og østersskum](http://www.ganymedes.no/wp-content/uploads/2019/11/20191106_211126-1024x698.jpg)
![Ovnsbakt kveite, løk, stekte grønnsaker og søtpotetpure. Annapotet og skalldyrsaus med dillolje](http://www.ganymedes.no/wp-content/uploads/2019/11/20191106_213456-1024x675.jpg)