Generalforsamling

Generalforsamling ble gjennomført 7. juni 2013 i Britannia Hotell. 69 medlemmer var til stede.

Menyen på festmiddagen med tilhørende viner var:
Aperitif: Camille Savés Carte Blanche Brut

Sitrusgrillet sjøkreps, mangosalsa, småsalat og gremolata
Fritz Haag Brauneberger Juffer Sonnenuhr Riesling Grosses Gewächs 2011

Syltet lettstekt tydalsrøye. Serveres med jordskokkrem, løyrom og cress
Bründlmayer Grüner Veltliner Kamptaler Terrassen 2010

Rosabakt andebryst, løk- og aspargeskompott, sopprisotto og appelsinsjy.
Hudelot-Noellat Nuits-St-Georges Les Bas de Combes 2009

Fjellost fra Eggen gård med aprikosmustardo og fruktbrød
Brun Fleurie Grille Midi 2011

Creme brulet
Domaine Cauhapé Noblesse du Temps 2009

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *