Oppsummering fra medlemsmøte 29. januar 2025

Henrik Carstens, ønsker velkommen til kveldens medlemsmøte.

Kveldens tema var «En reise i viner fra Bordeaux».

Foredragsholder var Roar Hildonen.

Her kan dere lese kveldens presentasjon

Vi smakte på følgende viner

La Cave Brillante Crémant de Bordeaux
Chateau Senejac 2016, Haut-Médoc
Chateau Citran 2016, Haut-Médoc
Chateau Lynch Moussas 2016, Pauillac
Chateau La Parde Haut Bailly 2016, Pessac-Léognan
Chateau de La Dauphine 2016, Fronsac
Chateau Fonplégade 2016, Saint-Emilion

Kveldens meny

Lammecarré servert med:
– Jordskokkpure, broccolini og aspargesbønner
– Annapotet og sjysaus med brunet smør

Gryère og Gammel Erik servert med:
– Smørstekt surdeig brød og fikenkompott